Луната е в знак Стрелец до 14:07ч - През първата половина на деня Луната все

...
Луната е в знак Стрелец до 14:07ч - През първата половина на деня Луната все
Коментари Харесай

Мощната лунна енергия създава напрежение и хората днес стават по-раздразнителни

Луната е в знак Стрелец до 14:07ч - През първата половина на деня Луната към момента е в знака на Стрелец, който обича да се състезава и има своя лична житейска философия, тъй че когато попаднете в обстановка, в която някой ви се „ опълчва “ или се пробва да ви „ надхитри “, елементарно можете да влезете в спор и разногласия. По-добре е да отмените всички процедури, свързани с кръвопреливане за този интервал.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги дистанции.

Луната е на луфт от 10:51ч до 14:07ч. Не назначавайте важни и делови срещи, не вземайте значими решения, избягвайте сключване на контракти, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение. Освен това, днешната квадратура на Марс с Нептун, както и въздействието на лунния ден вършат още по-трудно всичко това. 

През втората половина на деня с навлизането на Луната в знака Козирог в 14:07ч, очаквайте по-приземено отношение към живота и отговорностите. Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек. В този ден Венера е в предпоследния градус на Овен, тъй че елементарно може да има смяна в прочувствените връзки.

Лунен календар: 23 лунен ден започва от 02:20ч на 15 март до 03:26ч на 16 март

В 23-ия лунен ден силата на Луната е голяма, нощното светило излива своите потоци върху нас и хората усещат жизнеспособност, от време на време преминаваща в настъпателност.Опасността от този интервал е, че мощната лунна сила основава напрежение и хората през днешния ден стават по-раздразнителни. Символ на деня е крокодилът. 

Още от сутринта си направете явен лист със дилемите на деня, разпределете целия ден по часове: какво би трябвало да се направи, къде трябва да бъдете в точния момент. И най-важното - твърдо следвайте този списък, не се отклонявайте от него денем. Списъкът със задания ще ви помогне да запазите мислите си чисти, да не бързате и да бъдете уравновесени.

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови. Необходимо е да иматесамоконтрол. Не се предлага да се бъдете тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти. 

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът някой от  семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън. От фамилиарност в този момент е желателно да се въздържате. Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да се пазят от принуждение. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна. 

Неблагоприятно време за покупки. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР